20. lokakuuta 2012

Taas yksi elämäni parhaimmista päivistä!♥

Eilinen...sitä ei voi sanoin kuvailla kuinka mahtava fiilis voi yhdestä ainoasta bändistä tulla, musta on varmaa hyvää vauhtia tulossa joku erittäin suurikin kuningasidea-fani.
   Eilen siis lähdettiin Laukaaseen Hi Energy Tourille jossa esiintyi Jannika B, Kuningasidea sekä Cheek ja MG. Tästä en tänne aikaisemmin kirjoitellut, sillä keikka oli yllätys eräälle kaverilleni.
  Alkaa heti masentaa kun edes mieti tuota yhtä maailman parhaista keikoista ja haluan sinne heti uudestaan! Tekisi mieli ottaa juna ja lähteä Turkuu jossa tuo seuraava keikka pidetään tänään!
   No jos nyt kuitenkin tässä kertoisin pienestä eilisen tapahtumat. Ensinnäkin olimme aivan ensimmäisiä ovella ja siinä tulikin seisottua se melkein tunti, mutta ei mitään hätää! sillä mikä olisi voinut olla parempaakaan kuin se, että itse Kuningasidea kävelee juuri meidän ohi siitä ovelta. No itsehän siinä tietysti ensin panikoin, mutta onneksi kaverinin sai sanat suustaan ja tästä hetkestä onkin muistona yhteiskuva! Tämä tapahtuma aloitti illan erittäin mainiosta eikä paluuta enää ollut!
   Siinä sitten kuunneltiin Jannika B ja alettiin odotella Kuningasideaa lavalle, joka saapuikin pian ja siinä sitten saatiin Väinöltä(laulaja) nimmarit ja suloiset hymyt. Väinö on kyllä varmasti maailman suloisin ja energisin ihminen. Eikä sekään jäänyt epäselväksi keikan alkaessa! Kuningasidea veti keikan erittäin hyvin ja Väinö tietenkin lähti taas hyppelemään keskelle yleisöä. Ja voisin tietenkin mainita, että Kuningasideassa on muuten erittäin söpö kitaristi(?) ja jonkun puhallin soittimien soittaja(ei olla oikeen saatu selville onko se trumpetti vai mikä soitin)! Kuningasidean keikasta voisin kirjoittaa, vaikka kuinka monta sivua, mutta sitä tuskin jaksaisi kukaan lukea joten sisällytän koko keikan sanoihin aivan mahtava, ihanin ja paras keikka!
Kuningasidea(sori laatu)

Väinön nimmari!



Kuningasidea



 Ajattelin kertoa Cheekistä ja Mikael Gabrielista erikseen sitten seuraavassa postauksessa!

2 kommenttia:

  1. Sun ois pitäny pistää se yhteiskuva tähä! :-) Mut jeejee ihana!♥

    VastaaPoista