4. lokakuuta 2012

Ne opetti et kukaan ei oo suurempi sua

En ollu aikasemmi ollenkaa jaksanut vielä miettiä, mikä olisi ensimmäisen tälläisen "virallisen" postauksen aihe. Aihe kuitenkin tuli päätettyä hyvinkin äkkiä kun mielessä alkoi pyörimään viimeöinen uni kuningasidean laulajasta johon taidan nyt virallisesti olla aivan korviani myöten ihastunut, tunnen itseni aivan pieneksi fanityttöseksi joka haaveilee jostakin maailman suurimmasta julkkiksesta. Kuuluuhan bändiin toki Väinön lisäksi monta muutakin todella hyvännäköistä jäsentä (; Jos nyt kuitenkin jätän unen tapahtumat jokaisen oman mielikuvituksen varaan ja kirjoitan tästä oikeasta "aiheestakin". Eli Kuningasidea♥ tämän hetkinen rakkauteni ja lempibändini aivan varmasti! Kahdella keikalla on tullut käytyä, vaikkakin molemmat ovat olleet festariesiintymisiä, eli bändin aivan kokonaan omalle keikalle en ole päässyt. Rakkauteni tätä bändiä kohtaan luultavasti alkoi kun näin heidät ensimmäistä kertaa livenä pipefestissä. En tuntenut kuin yhden biisin heiltä (enemmän duoo ku sooloo, jonka luultavasti kaikki muutkin tietävät) ja tämäkin biisi kuulosti aluksi mielestäni enemmänki Lauri Tähkältä, joka ei todellakaan musiikkimakuuni kuulu.
      Suosittelen kaikille, että käykää edes yhdellä keikalla, koska omasta mielestäni Kuningasidean keikoilla vallitsee erittäin ihana ja energinen tunnelma. Laulaja Väinön energiset hyppelyt ja suloiset lavalla riehumiset saivat ainakin minut innostumaan erittäin paljon enkä valehtele sanoessani, että koko bändi levittää keikoillaan todella hyvää fiilistä. Pipefestissä Väinö esim. juoksi yleisön taakse laulamaan ja sitä sai sitten ihmetellä, että "mihin se nyt oikeen katosi?". RSC- Live:ssä Väinö taas makoili lavalla bändin toisen laulajan kanssa, sekä teki kuperkeikkoja. He villitsivät koko yleisönsä käskemällä kaikki mukaan hassuun "tanssiin"  "Suurmiehet" biisin aikana.
    Haluaisin vielä mainitan omat lempibiisini Kuningasidealta, elikkäs niihin kuuluvat mm. Tiikerililja, Suurmiehet, Huomisen haavat, Prinsessa ja Kuinka monta. Itselläni ei tällä hetkellä ole kuvia Kuningasideasta, sillä keikolla olen ollut niin fiiliksissä, etten ole jaksanut/halunnut kaivaa kameraa esiin ja tuhlata siihen aikaa.
kuva löytyi googlesta, ja suurin osa on jo varmasti nähnyt tämän kuvan




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti